Hank, 5 miskramen

Hoi

Ik lees al een hele poos mee met op deze site,en heb nu toch besloten omIn het kort mijn verhaal te doen omdat ik dit niet aan iemand wil onthoudenDie er misschien wat aan kan hebben.

Ik ben 30 jaar,getrouwd en hebben een zoon van 5 jaar.Ik ben momenteel29 weken zwanger van ons tweede kindje en tot nu toe verloopt alles voorspoedig. Voor deze zwangerschap en dus na de geboorte van onze zoon heb ik 5 miskramen gehad,varierend van ongeveer 5 weken tot ongeveer 9 weken waarin het kindje gestorven is.1 keer is het ws een tweeling zwangerschap geweest. De eerste keer ben ik gecuretteerd en de andere 4 keer spontaan gekomen. Na 3 miskramen heb ik in Ede alle onderzoeken laten doen die mogelijk waren oa allerlei bloedonderzoek ook chromosomen onderzoek wat erg duur is.En een hysterescopie,kijkje in de baarmoeder. Daar is niks uitgekomen wat ook de verwachting was,in Ede is er ook een keer miskraamweefsel onderzocht waar ook niks uitkwam. Ben daarna in Utrecht 1 keer geweest voor een gesprek daar zijn nog wat kleine dingetjes bloed geprikt.Is ook niks uitgekomen. Bij deze zwangerschap heb ik gelijk na de zw.test de huisarts gebeld en deze wees mij op een onderzoek PROMISE in het UMC waar ik aan mee kon doen deze was net gestart en ik was de eerste patient geloof ik, ik heb dat gedaan en vanaf 5 weken tot en met 12 weken 2 keer daags 2 vaginale zetpillen PROGESTERON ingenomen bijĀ  7 weken en 12 weken. Een echo gehad in Utrecht en nu loop ik gewoon weer bij verloskundige. Het kan voor 50 procent kans een neppil zijn en dat weet ik nog steeds niet waar ik uiteraard erg benieuwd naar ben maar krijg dat zeker nog te horen en laat dat zeker ook hier aan jullie weten. Tot zover even de belangrijkste dingen denk ik, uiteraard zien wij deze zwangerschap als een groot wonder en de eerste 3 maanden ben ik erg bang geweest.Het gaat nu beter maar ben nog steeds wel erg onzeker en kan het soms nog bijna niet geloven.

Groetjes van Hank