Het is voorbij…

07 februari 2013

Het is voorbij voor ons, een 4de keer hebben wij ons kindje moeten afgeven na 16weken zwangerschap. De eerste weken waren verschrikkelijk, gevuld met angst dat het weer fout zou aflopen.Maar vanaf de echo op 15 weken was ik in de wolken, we zouden een jongen krijgen, mijn fantasie sloeg op hol.

Tot ik vrijdag geen hartje meer hoorde, en op spoed bevestigd werd dat ons kleintje was overleden. Het was onze laatste poging, ik kan dit niet blijven doen. Al verlang ik zo erg naar een 3de kindje in ons gezin. Wat doet het toch pijn.

2 reacties
  1. #1 • Christa heeft op 26.02.2013 gezegd:
     

    Wat een verdrietig bericht…. Hoe gaat het nu met je. Voel je de leegteen het verdriet voortdurend? Wat een moeilijke weg is er voor jou! Sterkte en liefde gewenst!

  2. #2 • Anneke heeft op 26.02.2013 gezegd:
     

    Ik heb het er heel erg moeilijk mee… Al ben ik gelukkig met mijn 2 zonen, ik heb 3 jaar geprobeerd voor een 3de en dat moet ik nu laten gaan. Ook het verlies van mijn kleine jongen valt me zwaar, ik voelde hem goed bewegen, en dat schept toch weer een extra band. Ik had nooit kunnen denken dat het zo zou eindigen. We gaan nog één keer naar Gent, maar ik vrees dat ze niets kunnen doen.

Laat een bericht achter!

Reactie: