Hoopvol bericht in de mailbox

11 april 2013

Van een anonieme meelezer….

Inmiddels heb ik 2 kindjes na 6 of 7 (ik ben de tel kwijt!) miskramen
te hebben gehad (uit onderzoeken was geen oorzaak gebleken). Mijn 2e
heb ik gekregen nadat ik mee heb gedaan aan het promise onderzoek bij
het olvg/amc. Ik weet natuurlijk niet of ik een placebo kreeg of echt
medicatie/hormonen. Maar ik wilde dit toch delen hier. Ik had zelf de
hoop op een 2e opgegeven. Dit was echt mijn ultieme poging. Als het
was misgegaan was ik gestopt met proberen.

Het is toch gelukt. Misschien is meedoen aan dit onderzoek niet voor
iedereen een optie. Maar wellicht toch de moeite waard om na te vragen
bij een arts.

Ik weet hoe zwaar dit is voor anderen. Hoop dat iemand hier iets aan heeft…

Ik zal zelf deze site niet meer bezoeken. Ik vind het te emotioneel.
Als dit berichtje wordt geplaatst heb ik ook liever niet dat mijn naam
of email wordt weergegeven. Maar via deze site ben ik destijds wel op
zoek gegaan naar mogelijkheden om toch nog zwanger te worden. Dus dank
daarvoor!

1 reactie
  1. #1 • Oetel heeft op 17.07.2013 gezegd:
     

    Hi meiden, ik heb hier een aantal jaar meegeschreven, maar nooit een eigen login gehad. Dus ik haak even in op dit berichtje. Hopelijk geeft het jullie ook wat steun. Voor degene die me niet kennen. Ik heb drie keer een miskraam gehad in het 1e trimester, en ons derde kindje is na een probleemloze zwangerschap doodgeboren bij 40w, nooit een reden gevonden, ze was 100% gezond, klaar voor het leven. Het enige dat we weten is dat ze kort voor de bevalling is overleden.. Hierna ben ik weer zwanger geworden en is na veel angst voor een slechte afloop ons vierde kindje gezond en levend geboren (3e bengeltje). Het voelde nog niet compleet, dus hebben we het avontuur nog een keer aangedurfd. En vorige week is ons vierde bengeltje geboren. Het zijn spannende weken geweest met veel angst, maar ik ben wel blij dat we de moed niet hebben opgegeven. Ik hoop dat voor degene die nu middenin de narigheid zitten mijn verhaal ook wat steun kan geven en nog meer hoop ik dat jullie wens ook in vervulling mag gaan!

Laat een bericht achter!

Reactie: