Miekie, 5 miskramen

Hallo allemaal, fijn dat ik jullie heb gevonden (of jullie mij, vanaf nu…)

Ik ben al 10 jaar verliefd op en samen met een geweldige vent. We wonen in een heerlijk huisje en eigenlijk zou alles goed moeten zijn. Behalve dat…..het niet lukt om zwanger te blijven… Zwanger worden lukt tot nu toe wel steeds. Maar voor de 12e week stopt het vruchtje met groeien. Alle onderzoeken zijn gedaan. En nu is het advies: gewoon door blijven gaan, totdat het een keer wel lukt. Nou, dat woordje ‘gewoon’ mogen ze wat mij betreft wel weglaten.

Op dit moment gaat het niet zo goed met mij omdat ik in juli mijn 4e miskraam in 1,5 jaar heb gehad. Na deze laatste ben ik aan het vechten tegen somberheid. Ik weet niet zo goed meer wat ik moet doen. Alles is zo anders geworden dan eerst. Mijn hele perceptie op mijn leven veranderd en daar ben ik flink van in de war. Moet ik hiermee doorgaan (kan ik, kunnen wij, dat wel aan) heb ik eigenlijk wel een keus? Waarom is er niet iemand die zegt: jou ga ik helpen…Zijn we echt helemaal alleen? En allemaal vragen en twijfels die constant door mijn hoofd gaan.

Het is in ieder geval prettig -voor nu- dat ik met jullie mee mag lezen. Zodra ik de moed vind en mijn hoofd wat helderder is, zal ik zelf ook wat meer gaan reageren en schrijven.

Bedankt alvast!! Een warme omhelzing voor jullie allemaal.

Liefs, Miekie

8/2/2010 Helaas weer mis. 5e keer.

6/12/2010 Eindelijk groot geluk, na vijf miskramen is ons dochtertje geboren, Hoera! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.